2ª XORNADA 2ª CADETE

| Posted in Novas CADETE

Cuntis 3-5 Xuv.Cambados

Partido disputado na mañá do sábado na Ran

Saímos sen intensidade e aos nove minutos o Cambados púxose por diante nun erro noso. No minuto 27 Juan empata o partido pero 5 min máis tarde, outro erro fai que o Cambados se vaia con vantaxe no marcador 1-2.

A segunda metade parecía outra. Saímos enchufados e con gañas de quedar cos 3 puntos e así, en 15 minutos, puxémonos por diante no marcador 3-2. No minuto 67, nun córner en contra, o dianteiro, nunha xogada dubidosa, quédase so para rematar a gol e poñer o 3-3. A 10 minutos do final e intentando ir polo partido chegou o que non mereciamos, o 3-4 nun córner no que Carlos non chegou ao balón e o xogador remata so. Estabamos no minuto 79. E no minuto 80, nunha falta a favor nosa na nosa área e co noso equipo subindo para disputar a última xogada do partido, equivocámonos intentando saír xogada con regate ao dianteiro do equipo rival que nos rouba o balón e fai o 3-5 definitivo.