13ª XORNADA 1ª XUVENIL - Atlético Cuntis

13ª XORNADA 1ª XUVENIL

| Posted in Novas XUVENIL

Puentecaldelas 2 – Cuntis 3

Partido disputado este sábado en Pontecaldelas no cal nos xogabamos tres puntos importantísimos e así se reflexou no partido, no que se mostrou un xogo trabado e sen control moito máis que o fútbol combinativo que buscabamos.

Leer máis …
Aínda así logramos adiantarnos no 13 cun gol de Adrián que nos respostaron aos dous minutos poñendo o 1-1.Seguimos nun partido moi trabado e aínda que Raido puxo o 1-2 no minuto 29 a primeira metade foi para esquecer.

Na segunda parte quixemos cambiar o xogo pero a tensión do partido facianos xogar moi descontrolados e así no 60 chegou o empate. A partir de aí co empuxe local e algunha aparición de Raído o partido parecía camiñar ao empate final, máis coa expulsión moi rigurosa de Noel. Sin embargo, na derradeira acción do partido, nunha falta lateral, Martín conseguía o 2-3 final.

Tres puntos importantísimos, nun partido para esquecer.
Próximo partido recibimos ao Portonovo na Ran.