Amigable entre Atl. Cuntis - Campo Lameiro - Atlético Cuntis

Amigable entre Atl. Cuntis – Campo Lameiro

| Posted in Novas SENIOR A

Hoxe 19 de Agosto de 2017 tivo lugar un amistoso no campo de «A Ran» as 19:00 horas que enfrontaba os equipos de Atl. Cuntis e Campo Lameiro.

Con este amigable rendíase homenaxe a Moledo e Fon, dous xogadores que ben o merecían pois durante 10 anos defenderon a camiseta do Atl.Cuntis.

O partido chegou ao tempo de descanso con empate a 0. Na segunda mitade o Atl. Cuntis quedou con un xogador mais por expulsión do xogador co dorsal 10 do Campo Lameiro, pero non foi quen de aproveitar dita ventaxa pois o Campo Lameiro adiantouse 0-2. Nos últimos minutos de partido o Atl.Cuntis acortou o marcador mediante un gol de penalti.

Moitas gracias aos dous equipos polo bo espectáculo mostrado na tarde de hoxe. AUPA CUNTIS!!!