8ª XORNADA 1ª PREBENXAMÍN - Atlético Cuntis

8ª XORNADA 1ª PREBENXAMÍN

| Posted in Novas PREBENXAMIN

Cuntis 5 (Andrés 3, Iker e Manu) – Catoira 2

Partido disputado este domingo pola mañá en Cuntis entre dous equipos que chegaban empatados a puntos nos postos altos da clasificación sen coñecer a derrota.

Leer máis  Os nosos pequenos empezaron enchufados e creando varias ocasións, pero foi o Catoira o que se adiantaría no marcador. Este gol, non nos afectou e seguimos creando oportunidades. Ao descanso fomos 3-1 no marcador.

Na segunda parte o partido seguiu igual e o resultado final foi 5-2. Destacar a gran actuación do porteiro visitante.

Para a semana xogamos contra o AJ Lérez, un dos rivais da zona noble da táboa que a día de hoxe lideramos en solitario.