7ª XORNADA 1ª XUVENIL

| Posted in Novas XUVENIL

Cuntis 4 – Umia 7

Este sábado recibimos ao Umia coa intención de cortar a mala racha de resultados que estabamos tendo.

Empezamos o partido intentando a defender forte e buscar ataques directos cara os nosos dianteiros e aproveitar as segundas xogadas. Pero novamente tivemos que ir en contra do marcador dende o minuto10, por erros atrás. Seguimos buscando as nosas opcións , pero o 0-2 do minuto27 parecía que nos afundía. Aínda así o equipo seguiu e conseguimos o primeiro gol á media hora ,obra de Raido, gol que nos metía de cheo no partido. Eran os nosos mellores momentos do partido que se pararon nun penalti sinalado na nosa contra(bastante dudoso) e que supuxo o 1-3. Non nos viñemos abaixo e seguimos apretando e así nos minutos 35 e 41 acadamos o 2-3 e máis o 3-3 co que nos fomos ao descanso, tantos de Raído e de Brais.
No descanso fixemos uns axustes para ir a polo partido, e ía bastante ben ata o 54 cando o Umia acadaba o 3-4 nunha xogada puoca deportiva. Non nos viñemos abaixo e seguimos creando as nosas ocasións, pero todo se complicou coa expulsion que sufrimos ( moi dudosa) no 64. Aínda así seguimos apretando e conseguimos o empate no 80 obra de Pablo. Quixemos ir a polo partido pero en tres contras acabaron coas opcións e rematou o partido co 4-7 final.

Mala racha que persiste e intentaremos romper para a semana contra o Monteporreiro.