7ª XORNADA 1ª PREBENXAMÍN - Atlético Cuntis

7ª XORNADA 1ª PREBENXAMÍN

| Posted in Novas PREBENXAMIN

Alondras 0 – Cuntis 8

Bo partido disputado hoxe en Alondras no que o Cuntis foi moi superior dende o comenzó. Os nosos fixeron unha boa presión arriba que xunto cos fallos do Alondras atrás convertéronse nos primeiros goles, índonos ao descanso cun 0-4 co partido xa sentenciado.

Leer máis

A segunda parte máis do mesmo. O Alondras non era capaz de saír do seu campo e os nosos seguían asediando. Logo xa se fixeron moitos cambios dando descanso a todos os xogadores. O partido remataría cun 0-8 que deixa ao Cuntis arriba na tabla.

Próximo partido na Ran co Catoira no que se presume un bo partido entre dous equipos da parte alta da táboa.