6ª XORNADA 1ª XUVENIL - Atlético Cuntis

6ª XORNADA 1ª XUVENIL

| Posted in Novas XUVENIL

Salgueiriños 3 – Cuntis 0

Partido disputado este sábado no campo da Xunqueira 2 en Pontevedra contra o Salgueiriños.

Saímos o partido coa idea clara de parar a sangría de goles que estabamos a recibir e durante a primeira metade fomos quen de conseguilo, aguantamos ben atrás e intentamos ter as nosas opcións en ataque, así ata que un erro atrás nos supuxo o 1-0 no minuto 36. Seguimos intentando ser fortes atrás e intentar aproveitar algunha das nosas ocasións. Xa co tempo cumplido tivemos a inoportuna lesión de Darío o que xa nos levou a facer cambios ao principio da segunda parte. Seguimos intentando na segunda parte aproveitar algunha ocasión e conter ben o equipo rival pero o 2-0 no 56 e o 3-0 no 71 finiquitaron o partido ante un rival que foi superior a nós.

Certo que os nosos seguiron intentando buscar o gol da honra e case o conseguimos nun par de ocasións.