5ª XORNADA 2ª CADETES

| Posted in Novas CADETE

Atl.Cuntis 6-3 Portonovo

Partido disputado na mañá do sábado na Ran.

Os nosos chavales saltaron o campo sen intensidade e froito deso, en 15 minutos, xa iamos 0-2 no marcador. No minuto 26 Jose colgaba unha falta lateral e Xabi remataba de cabeza facendo o 1-2 no marcador. No minuto 30, nun bo pase, Juan quédase so ante o porteiro e fai gol, e tan so 5 minutos despois da mesma maneira Juan fai o 3-2.

Tras o paso polos vestiarios o Cuntis dou entrada a Rubén, porteiro infantil de primeiro ano que hoxe debutaba cos cadetes. O atl.Cuntis saiu coa idea de ter o balón e facer correr ao rival e así foi que no minuto 56 xa iamos gañando 5-2 con goles de Juan e Yago. No minuto 60 o Portonovo recortaba distancias e puxémonos 5-3.O Atl.Cuntis meteu no campo a Casca e Ángel e 5 minutos da súa entrada no terreo de xogo chegaría o definitivo 6-3 obra de Ángel. O Atl.Cuntis faría o seu último cambio dando entrada a Aleixo nos últimos 15 minutos e o resultado non se movería máis.