5ª XORNADA 1ª XUVENIL

| Posted in Novas XUVENIL

Cuntis 2 – Ribadumia B 3

Partido xogado o sábado pola tarde no campo da Ran

Encaramos o partido con varios cambios debido ás baixas que tiñamos, pero xa pronto se veu que non ía ser doado sacar os puntos. Moi mal partido dos nosos chavales sen crear ocasións e con moitos fallos en defensa o que nos costou recibir o 0-1 á media hora. Primeira parte para olvidar.

Despois da charla no vestuario esperabamos un cambio de actitude pero non chegou e continuamos cos erros, os cales nos costaron o 0-2 e 0-3 en dous minutos 83 e 84. Logo desto, nun arranque máis por corazón que xogo, fomos quen de maquillar o resultado con dous goles de Raído para o definitivo 2-3.

Partido do que aprender moitas cousas e a preparar a visita ao Salgueiriños para o próximo sábado