4ª XORNADA 2ª CADETES

| Posted in Novas CADETE

Atl.Cuntis 6-0 Indepo CF

Partido disputado na tarde do sábado na Ran.

O noso equipo comenzou tocando o balón e intentando meter ao rival no seu campo e así, no min 5, Míchel facía o 1-0. No minuto 14 Nicolás metía o 2-0 dende case o saque de esquina, pero no min 24 Jose collería o balón e regateando a todo o que se lle viña por diante facia o 3-0. Xa para rematar a primeira parte Jose facía o 4-0. No descanso o noso equipo metía a Ángel, Samu e Martín e quedábase Yago, Aboy e Nico no vestiario. Na segunda parte saímos con menos intensidade da necesaria e casi nos pasa factura, xa que o Indepo subiu liñas e meteunos no noso campo, pero pouco a pouco volvimos a meternos no noso xogo e no min 67 Samu marcaba o 5-0. E xa para rematar o encontro Xabi facía o gol do partido, collendo o balón e levando en velocidade a toda a defensa para logo facerlle unha vaselina ao porteiro visitante e cerrar o encontro con 6-0.

Para a semana visitanos o Portonovo «B».