4ª XORNADA 1ª XUVENIL

| Posted in Novas XUVENIL

Céltiga 4 – Cuntis 1

Partido disputado na Illa este sábado pola mañá.

Coñecedores da dificultade do partido intentamos saír con calma e concentrados no que tiñamos preparado durante a semana.

Empezamos tanteando ao rival pero todo se veu abaixo no minuto 19 coa segunda amarilla a Noel. A partir dese momento pasamos a agardar ao Céltiga máis atrás e intentar buscar a Brais á contra, polo que metimos a Anxo no lugar de Pombo para buscar o último pase.Conseguimos chegar con 0-0 ao descanso nun partido duro e difícil cun expulsado pola parte do Céltiga tamén no 44.

No descanso quixemos que o equipo empezara de cero con dez cada equipo e sobre todo se aislaran do ambiente do partido. Empezamos ben e así, no 47, Raido conseguía o 0-1. Pero aos sete minutos, empataron e o partido dou un cambio moi drástico, máis aínda cando no 67, un despexe a córner de Martín, foi visto polo árbitro como penalti e supuxo o 2-1.

Esto xa fixo que o equipo se fora do partido e nunha contra no 71 eles puxeron o marcador nun 3-1. Logo no 74 expulsión de Brais e con nove no campo chegou o 4-1. Aínda con dous menos intentamos buscar a portería contraria pero a expulsión de Martín doulle o finiquito ao partido.

Moitisimo que aprender deste partido, e pensar no Ribadumia B para a semana na Ran.