3ª XORNADA 1ª FASE 2ª INFANTIL

| Posted in Novas INFANTIL

Áncora 7 – Cuntis 1

Terceira xornada de liga na que nos desprazamos a Santomé nunha mañá soleada

Por parte do Cuntis saíu Rubén, Carlos, David, Jaime e Borja na liña defensiva, Xabi e Rey por diante da defensa, nas bandas Mario e Anxo, na mediapunta Nico e Fer de dianteiro.

O partido na primeira parte foi moi disputado tendo cada equipo as súas opcións. Nun saque de esquina en corto encaixamos o primeiro gol nun desaxuste de marca. O equipo seguiu loitando e asumindo máis protagonismo. Dispuxemos dunha xogada de Fernando que encara ao porteiro e é trabado por detrás, intenta seguir pero o tiro condicionado fai que remate na herba. Noutra xogada de banda Diego da un pase en profundidade e Anxo encara e finaliza moi ben batindo ao meta rival. Antes do descanso houbo outra ocasión clara tras xogada de Nico e Fer e o seu tiro sae rozando o poste.

Os do Áncora eran moi verticais buscando situacións de dous contra un cos laterais creando moito perigo.

A segunda parte xa non tivo nada que ver coa primeira posto que encaixamos en dous minutos dous goles. A partir de aí, accións moi desafortunadas non sinaladas provocaban goles nesas accións, ben por xogo perigoso, fóras de xogo ou balóns que saían do rectángulo de xogo.

Co resultado de 6-1 a familia aurinegra queda xon 10 xogadores por non autorizar o árbitro facer o cambio por lesión do gardamallas e Nico ten que xogar de porteiro.
Nos tres minutos de desconto encaixamos o séptimo.

Para a vindeira semana visítannos os nosos veciños de Barro na 4ª xornada.