1ª XORNADA 1ª BENXAMÍN

| Posted in Novas BENXAMIN

Cuntis 4 – ED Arousa 2

Os nosos benxamíns debutaron en liga este domingo pola mañá ante a ED Arousa no campo de A Ran

O equipo presentaba no día de hoxe numerosas baixas o que fixo que non tivéramos trocos para os xogadores de campo, soamente tiñamos o reposto do porteiro.

O partido comezou cos nosos rapaces querendo ter o balón; pero desde o quentamento xa se notaba que non era o día. Aínda así nos adiantamos cun bo gol de Roi dende a frontal; pero a EDA apretou e foi quen de darlle a volta ao marcador 1-2. No último minuto desta primera metade, nunha gran xogada individual de Fabio Barros, Mateo fai o empate co que se chegaría ao descanso.
No segundo tempo movéronse algunhas posicións dos rapaces no campo o que fixo que melloráramos algo o xogo e, sobre todo, o control do partido, conseguindo facer dous goles máis (Fabio Barros e Roi).

Partido moi mellorable no día de hoxe, cunha primeira metade para esquencer e cunha melloría no segundo acto, pero lonxe do visto nalgúns partidos de pretemporada. A seguir traballando e recuperando rapaces para o próximo partido no que nos desprazaremos a Pontevedra onde nos enfrontaremos a un dos claros favoritos desta liga, o Portero 2000.