10ª XORNADA 1ª XUVENIL

| Posted in Novas XUVENIL

Cuntis 2 – Villagarcía 5

Partido disputado o sábado pola tarde no municipal de A Ran.

Leer máis  Saímos ben metidos no partido, facendo as cousas como tíñamos preparado e así no minuto 8 conseguiamos o 1-0 gol de Pablo. Continuamos ben ante un bo rival, así ata que no 21 eles conseguiron o empate. A primeira parte terminou seguindo a misma liña e podendo acadar nalgunha xogada o segundo tanto. Foi unha das mellores primeiras partes da tempada.

Na segunda parte seguimos igual e todo ía ben ata que en tres minutos de descontrol logo dun penalti en contra no 61 nos supuxo estar no minuto 64 cun 1-4 que nos acabou co partido. Logo xa no 69 eles conseguiron o 1-5. Aínda así seguimos e conseguimos marcar no 87 o segundo gol por medio de Iago e así terminar o partido