10ª XORNADA 1ª PREBENXAMÍN

| Posted in Novas PREBENXAMIN

Atl. Cuntis 1- 4 Portero 2000

Partido disputado na mañá deste sábado, cun bo ambiente no municipal da Ran.

Pablo na portería, Hugo, Iago e Borja na defensa, Andrés no medio, nas bandas Xavi e Brais e arriba Iker, eran os nosos titulares. No banquillo Xoel.
Empezamos un pouco dormidos e aos 10 minutos xa perdiamos 3-0.
Os peques non baixaron os brazos e seguiron intentando acadar o primeiro gol, pero ao descanso iriamos 0-3.

Leer máis …

Na segunda parte o Portero faría o cuarto gol pronto. Tivemos as nosas ocasións pero non estivemos acertados ata a última xogada, onde Andrés batiría ao porteiro rival.
Destacar a deportividade por parte de todos os nenos e felicitar ao Portero.